website

 

SELAMAT DATANG DIUCAPKAN!

TELAH TIBA UTUSAN ILYA KEPADA UMAT YAHUDI, UTUSAN ISA KEPADA UMAT KRISTIAN, UTUSAN IMAM MAHDI KEPADA UMAT ISLAM, UTUSAN SANG PENYELAMAT YANG DIJANJIKAN KEPADA UMAT MANUSIA.

10388080_10203116926070723_6671426275159031086_n

 
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله رب العالمين،
وصلى الله على محمد وآل محمد الأئمة والمهديين وسلم تسليماً كثيراً
 
Majoriti agama mempunyai satu figur sang penyelamat yang diramalkan akan hadir pada suatu masa nanti bagi membawa keamanan, kemakmuran, kesaksamaan dan keadilan di seluruh muka bumi ini, sebagaimana sebelumnya telah dipenuhi oleh kezaliman dan penindasan. Walaupun berbeza nama, namun figur-figur ini mempunyai ciri-ciri serta sifat yang hampir sama; membawa satu revolusi ke arah keadilan dan kebaikan bagi umat manusia di muka bumi ini.
 
 
Kini kami membawa khabar gembira kepada anda bahawa telah tiba sang penyelamat yang dijanjikan. Sila ikuti pembuktiannya di pautan-pautan berikut.
 
 
Lebih Suka Menonton Video? Lawati EraMahdi Studios untuk video
 
 
PERBAHASAN BERKAITAN WASIAT NABI MUHAMMAD DI MALAM KEWAFATANNYA
 
 
 1. HADIS WASIAT NABI MUHAMMAD (SAW)
 2. PENOLAKAN TERHADAP HADIS WASIAT RASULULLAH ADALAH TERKELUAR DARIPADA WILAYAH AHLULBAYT (A.S)
 3. KESHAHIHAN HADIS WASIAT RASULULLAH (SAWAS)
 4. PENDAMPING-PENDAMPING (QARAIN) BAGI KESHAHIHAN HADIS WASIAT RASULULLAH
 5. HADIS WASIAT MENYEBUTKAN “MAKA HENDAKLAH DISERAHKAN KEPADA ANAKNYA,” SAYYID AHMAD AL HASSAN BUKANLAH ANAK KANDUNGNYA IMAM MAHDI (A.S)?
 6. DI MANAKAH WASIAT NABI DI MALAM KEWAFATANNYA?

 

 


 

BAGAIMANA CARA UNTUK MENGENALI MANUSIA/KHALIFAH LANTIKAN ALLAH?

 

 

 1. PERATURAN ILAHI DALAM MENGENALI HUJJAH ATAU KHALIFAH ALLAH DI MUKA BUMI
 2. BAGAIMANA MENGENAL WASHI SEBENAR?
 3. BAGAIMANA MENGENALI SHOHIBUL AMR (PEMILIK URUSAN)?

 

 

 

 

PEMBUKTIAN MENGIKUT ALIRAN

 

 1. UNTUK UMAT ISLAM SECARA UMUM
 2. UNTUK UMAT SHIAH AHLULBAIT
 3. UNTUK AHLI KITAB
 4. UNTUK ATHEIST
 5. JAWABAN KEPADA KERAGUAN

 

PEMBUKTIAN LAIN

 

 1. HADIS PEMBUKTIAN PARA MAHDI : Di halaman ini akan disenaraikan puluhan hadis yang saling berkait, bahawa akan adanya lelaki dari Ahlulbait AS, anak Imam Mahdi AS yang akan muncul sebelumnya, berperang bagi pihaknya, dan panjinya adalah panji kebenaran. Lelaki ini juga adalah Al Qaim, juga seorang Mahdi, yang disebutkan di dalam wasiat Nabi SAW, namanya Ahmad. InsyaAllah, setiap satu hadis ini merupakan kepingan puzzle, yang harus "disusun" semula bersama hadis-hadis lain. Apabila siap, anda akan mendapat gambaran sebenar. Selamat membaca. 
 2. SELAMAT DATANG KHALIFAH ALLAH ALMAHDI : Sembilan bahagian pengenalan ringkas Khalifah Allah Al Mahdi untuk Ahlul Sunnah
 3. 40 HADIS PEMBUKTIAN MAHDI PERTAMA, AL YAMANI, LELAKI DARI TIMUR, DAN EMPUNYA PANJI HITAM : Hadis-hadis yang membuktikan semua figur ini adalah satu orang yang sama.      
 4. HADIS KEUTAMAAN AHLULBAITSamada dari jalur perawi Sunni atau Shi'i, keutamaan Ahlulbait AS sebagai pemimpin Ummah selepas Nabi Muhammad SAW sudah terlalu banyak diriwayatkan, sehingga tiada keraguan lagi. Semua hadis ini menguatkan pembuktian yang dibawa Sayed Ahmad Al Hassan.    
 5. FATWA PARA ULAMAWalaupun seruan kebenaran oleh Sayed Ahmad Al Hassan mendapat tentangan yang kuat dari para ulama, hakikatnya begitu banyak sekali dari kalangan mereka yang mempunyai fatwa, hukum, atau ijtihad yang berselarian dengan penghujahan Sayed Ahmad Al Hassan  khususnya, dan Ahlulbait amnya.
 
۞۞۞۞
 

PARA PEMBACA DIPERSILAKAN UNTUK MENGGUNA SEPENUHNYA MENU DI BAHAGIAN ATAS LAMAN INI UNTUK KE BAHAGIAN YANG DIMAHUKAN..

Screen Shot 2015-02-28 at 12.05.53 PM

ATAU MELAKUKAN CARIAN KATA KUNCI DI RUANGAN YANG DISEDIAKAN:

Screen Shot 2015-02-28 at 12.15.51 PM

KAMI MENDOAKAN AGAR ALLAH SWT MENUNJUKKAN JALAN KEBENARAN KEPADA KALIAN.